Mindfulness stilteweekend najaar 2020

Mini-retraite met meditatie en yoga | 2-4 oktober 2020.

Begeleiding: Lot Heijke, meditatie- en yogadocent en mindfulnesstrainer.

Mindfulness weekend

In deze mini-retraite kun je, weg van de beslommeringen en hektiek van het dagelijkse leven, de stilte opzoeken. Het voormalige Emmausklooster in Velp (N-Br.) is een prachtig verstilde plek, omringd door kloostertuinen en fraaie natuur.

Het weekend begint op vrijdagmiddag en eindigt zondag na de lunch. Twee etmalen om je terug te trekken, te oefenen met meditatie en yoga, en nieuwe inspiratie op te doen.

Voor wie?

Het weekend staat open voor deelnemers met (enige) meditatie-ervaring, bij voorbeeld de 8-weekse mindfulnesstraining. Heb je twijfels of vragen, aarzel niet om even contact op te nemen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Emmausklooster te Velp. Dit voormalige klooster is een prachtige plek in een verstilde omgeving. Er zijn diverse tuinen die zich ook goed lenen voor loopmeditatie.

Kosten: E 250 all-in met verblijf op een tweepersoonskamer, E 295 op een eenpersoonskamer.

Cursusmateriaal: n.v.t.

Data: 2-4 oktober 2020 (vrijdag-zondag). Start: eerste dag om 17:00 uur met kennismaken en een lichte maaltijd. Einde op de slotdag na de lunch (ca. 14:00 uur).
Aanmelden

Om je aan te melden, vul je het registratieformulier in. Je krijgt dan bevestiging van je inschrijving. Van harte welkom.

Bijscholingspunten VYN: 12

AANMELDEN