Mindfulness stilteretraite

18-23 febr. 2020 | Stilteretraite (5d.) met meditatie en yoga.
Volgeboekt, wachtlijst
Begeleiding: Lot Heijke, mindfulnesstrainer en yoga- & meditatieleraar.

Voor wie?

Retraite voor trainers en andere belangstellenden die zich gedurende vijf etmalen intensief willen bezighouden met de beoefening van mindfulness. We beginnen op dinsdagavond en eindigen zondag na de lunch en zijn in deze periode voornamelijk in stilte. We wisselen zitmeditatie af met loopmeditatie en yoga. Daarnaast is er tweemaal daags een talk. Het programma wordt begeleid door Lot Heijke. Er is regelmatig gelegenheid voor uitwisseling over je ervaringen tijdens de beoefening.

Voorwaarde voor deelname is meditatie-ervaring, bij voorbeeld als basis de de 8-weekse mindfulnesstraining. Je kunt het programma volgen voor je eigen verdieping, en ook als onderdeel van de (bij)scholingseisen van de beroepsvereniging. Voor yogadocenten zijn er bijscholingspunten voor de VYN.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Emmausklooster te Velp. Dit voormalige klooster is een prachtige plek in een verstilde omgeving. Er zijn diverse tuinen die zich ook goed lenen voor loopmeditatie.
Kosten: E 625 all-in met verblijf op een gedeelde kamer, E 695 op een eenpersoonskamer.

Cursusmateriaal: n.v.t.
Data: 18-23 februari 2020 (dinsdag-zondag). Start: eerste dag om 17:00 uur met kennismaken en een lichte maaltijd. Einde op de slotdag na de lunch (ca. 14:00 uur).
Aanmelden
Om je aan te melden vul je het registratieformulier in. Je krijgt dan bevestiging van je inschrijving. Van harte welkom.

Bijscholingspunten VYN: 30