Mindfulness stilteretraite hemelvaart

13-16 mei 2021 | Mindfulness stilteretraite Hemelvaartsweekend (3 d) met meditatie en yoga.
Begeleiding: Lot Heijke, mindfulnesstrainer en yoga- & meditatieleraar.

In deze korte retraite kun je, weg van de beslommeringen en hektiek van het dagelijkse leven, de stilte opzoeken. Het voormalige Emmausklooster in Velp (N-Br.) is een prachtig verstilde plek, omringd door kloostertuinen en fraaie natuur.
Het weekend begint op donderdagmiddag en eindigt zondag na de lunch. Het weekend verloopt grotendeels in stilte. We oefenen met zit- en loopmeditatie en er is dagelijks milde yoga. Elke dag is er een inleiding op je oefening, en daarnaast 's avonds ook een lezing. Tussendoor is er gelegenheid om met de begeleider uit te wisselen over je ervaring. Drie etmalen om je terug te trekken en nieuwe inspiratie op te doen.

Voor wie?
Het weekend staat open voor deelnemers met (enige) meditatie-ervaring, bij voorbeeld de 8-weekse mindfulnesstraining. Heb je twijfels of vragen, aarzel niet om even contact op te nemen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Begeleiding: Lot Heijke
Locatie: Emmausklooster te Velp. Dit voormalige klooster is een prachtige plek in een verstilde omgeving. Er zijn diverse tuinen die zich ook goed lenen voor loopmeditatie.
Kosten: E 450 all-in met verblijf op een eenpersoonskamer.
Data: 13-16 mei 2021 (donderdag-zondag, 3 etmalen). Start: eerste dag om 17:00 uur met kennismaken en een lichte maaltijd. Einde op de slotdag na de lunch (ca. 14:00 uur).
Aanmelden: Om je aan te melden, vul je het registratieformulier in. Je krijgt dan bevestiging van je inschrijving. Van harte welkom.

Bijscholingspunten VYN: 18

Cursusmateriaal: n.v.t.

AANMELDEN