Mindfulness Najaarsretraite

13-18 okt. 2020 | Stilteretraite (5d.) met meditatie en yoga. Thema: Metta (vriendelijkheid).
Begeleiding: Lot Heijke, mindfulnesstrainer en yoga- & meditatieleraar.

Voor wie?

Retraite voor trainers en andere belangstellenden die zich gedurende vijf etmalen intensief willen bezighouden met de beoefening van mindfulness. We beginnen op dinsdag laat in de middag en eindigen zondag na de lunch en zijn in deze periode voornamelijk in stilte. We wisselen zitmeditatie af met loopmeditatie en yoga. De najaarsretraite staat dit jaar in het teken van de beoefening van metta, ofwel vriendelijkheid.

Voorwaarde voor deelname is meditatie-ervaring, bij voorbeeld als basis de de 8-weekse mindfulnesstraining. Het programma kan als verdieping worden gevolgd, en ook als onderdeel van de (bij)scholingseisen van de beroepsvereniging. VMBN.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: Emmausklooster te Velp. Dit voormalige klooster is een prachtige plek in een verstilde omgeving. Er zijn diverse tuinen die zich ook goed lenen voor loopmeditatie.
Kosten: E 625 all-in met verblijf op een gedeelde kamer, E 695 op een eenpersoonskamer.

Cursusmateriaal: n.v.t.
Data: 13-18 oktober 2020 (dinsdag-zondag). Start: eerste dag om 17:00 uur met kennismaken en een lichte maaltijd. Einde op de slotdag na de lunch (ca. 14:00 uur).
Aanmelden
Om je aan te melden, vul je het registratieformulier in. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en de factuur voor de retraite apart toegestuurd. Van harte welkom.

Bijscholingspunten VYN: 30

AANMELDEN