Interpersonal Mindfulness intensive

14+15 december 2018.
Mindfulness in contact en communicatie: versterk mindfulness in de dynamiek van je dagelijkse relaties met anderen.

In de dynamiek van het dagelijkse leven, en zeker in het contact met anderen, kan het nog een hele uitdaging zijn om mindfulness gaande te houden. De aandachtige houding kan in relatie met anderen gemakkelijk op de achtergrond raken, waardoor er sneller ruimte komt voor onze gewoontepatronen en stress.

In deze intensieve tweedaagse staat de interpersoonlijke mindfulness centraal. Een methode die mede gebaseerd is op de Insight Dialogue van Gregory Kramer, waarin je veel inzicht opdoet in gewoontepatronen in je contacten en communicatie. En vanuit deze inzichten leer je om meer kalmte en wijsheid te ontwikkelen in de relaties met anderen. We oefenen zowel individueel als in tweetallen. Het weekend staat open voor iedereen met enige meditatie-ervaring.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Begeleiding: Lot Heijke, gecertificeerd IP-trainer.
Data en tijden: De tweedaagse is op 14+15 december 2018 en is zonder overnachtingen.
Vrijdag en zaterdag 10:00 - 16:30 uur.
Locatie: De Zamenhof, Amsterdam. Het centrum is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is in de buurt van het centrum gelegenheid om te overnachten. Neem als je wilt contact met ons op voor adressen.
Ingangseis: meditatie-ervaring, tenminste op het niveau van de 8-weekse MBSR.
Kosten: E 250, incl. koffie/thee en handout.

LET OP: E 75 korting voor deelnemers die eerder (alleen) een 8-weekse cursus bij Lot hebben gevolgd. Stuur vooraf even een mailtje om een kortingscode te krijgen.

AANMELDEN