Opleiding

Opleiding en scholing voor mindfulnesstrainers

P1040975

Ben je mindfulnesstrainer en zoek je gericht naar bijscholing of verdieping? Bij ons kun je je nascholen met workshops over verschillende thema's voor verdieping en specialisatie. Het aanbod van scholingsmodules en workshops vind je in de agenda.

Voor nascholingseisen van de beroepsverenigingen bieden we kortere en wat langere stilteretraites aan. Kijk voor data op de agenda.

Mindfulness Supervisie opleiding

De internationale opleiding tot mindfulness supervisor begint met een nieuwe opleidingsgroep in juni 2020. De opleiding bestaat uit drie vierdaagse modules in een periode van een jaar en is bedoeld voor senior mindfulnesstrainers.
Lees meer

Supervisie en individuele begeleiding

Supervisie biedt de mogelijkheid voor onderzoek, feedback, en een hernieuwde frisse blik op het trainerschap. Je volgt supervisie tijdens je opleidingstraject tot mindfulnesstrainer.

Maar ook na je opleiding blijft supervisie belangrijk. De meeste trainers werken alleen, en dan is regelmatige reflectie op je werk essentieel om een frisse blik te houden.
Heb je hier belangstelling voor? Mail ons voor een afspraak. Het uurtarief is E80 (vrijgesteld van BTW). Je kunt een afspraak maken voor één of meer sessies.

Heb je een voorkeur voor groepssupervisie, met je intervisiegroep, of met een aantal andere collega's? Wij kunnen je korter of langer begeleiden.
Daarnaast biedt Present Mind ook individuele begeleiding van trainers, die coaching zoeken over een bepaald thema.
Mail ons voor supervisie of individuele begeleiding

Stilteretraites

Als je in opleiding tot trainer bent, volg je een retraite voorafgaand aan de eerste training die je begeleidt. Dit is een stilteretraite van minimaal 10 etmalen, ook te volgend in twee retraites van 5 etmalen. Ook de beroepsverenigingen vragen om, als je eenmaal als trainer werkt, doorgaand retraites te bijven volgen. Wij bieden enige keren per jaar mindfulness stilteretraite aan van verschillende lengtes. Kijk op de agenda voor data.
Lees meer over retraites

Ontwikkeling en verdieping van je trainerschap