Testimonials

Leerzaam en interessant vond ik de theoretische / filosofische bespiegelingen bij het thema van de retraite. Dit gaf zowel praktische handvatten voor het oefenen als nieuwe inzichten. Dank voor julllie voorbereiding, begeleiding en inspiratie.

George van Houte, mindfulnesstrainer,

De inquiry workshop bij Lot was inspirerend zowel wat betreft inhoud als werkvormen. Ik heb e.e.a. al toegepast in mijn trainingen. Alles draait om bewustzijn. Lot stimuleerde me verder om niet te ‘hip’ te hoeven doen: geen flipover, gewoon zijn. Heerlijk om aangezet te worden om zo te kunnen werken.

Annelies van Bree, Psychotherapie en Mindfulness
http://www.inneractie.nl

Mooie workshop met ruimte om te vragen en te oefenen. Prachtig holografisch schema van alle onderdelen van het boeddhisme en hun samenhang. Ik wist toevallig al veel van het boeddhisme, maar het was fijn om e.e.a nog eens op een rij te krijgen. Ik had veel aan de bespreking van de sutra's, waardoor ik nu sommige meditatie instructies beter snap.

- Coby Langenkamp, Mindfulnesstrainer, therapeute

Module Boeddhisme en mindfulness

Prachtig thema van deze retraite! Het programma en de verschillende oefeningen waren ondersteunend voor mijn eigen leerproces. Mooi oefenmateriaal voor "onderweg".

Yda Schuitema, mindfulnesstrainer,