Aanmelding Mindfulness Najaarsretraite 2019

18-23 oktober 2019 in Velp (N-Br.)* NB. Invullen met “ja” hoeft je deelname niet in de weg te staan. Omdat (psychische) klachten de meditatiepraktijk kunnen beïnvloeden en vice versa, nemen we echter vooraf graag even contact op om hierover af te stemmen.

Je betaling ontvangen we graag binnen 14 dagen na inschrijving. Als je betaling is ontvangen, is je plaats gegarandeerd. Selecteer hieronder welk tarief op jou van toepassing is.

€ 625,00 (op basis van verblijf in een tweepersoonskamer)
€ 695,00 (op basis van verblijf in een eenpersoonskamer)

Annuleringsvoorwaarden

In het geval je je aanmelding moet annuleren, ontvangen we graag direct bericht via email (info@presentmind.nl). Voor alle annuleringen gelden €  25 administratiekosten. Bij annuleringen ontvangen tot 8 weken voor de start van het programma worden kosten teruggestort (minus admin. kosten). - Annuleringen ontvangen tussen 8 en 4 weken voor aanvang ontvangen 50% van de kosten retour. - Bij annuleringen die binnen 4 weken voor aanvang binnenkomen, is geen restitutie meer mogelijk. Het is wel mogelijk om in overleg, een collega in jouw plaats te sturen. - Bij voortijdig stoppen van de module is geen restitutie mogelijk.Ik weet dat als ik bepaalde oefeningen, om welke reden dan ook, niet kan of wil doen, ik op geen enkele wijze verplicht ben deze te doen. Ik weet ook dat ik de begeleider niet verantwoordelijk kan stellen voor eventueel letsel als gevolg van deze oefeningen.

*

Ik ga akkoord met de bovenstaande voorwaarden schrijf me in voor:

Mindfulness Najaarsretraite 2019 - 18-10-2019 tot en met 23-10-2019
.