Aanmelding Mindfulness en trauma 23-11-2019ja nee
* NB. Invullen met “ja” hoeft je deelname niet in de weg te staan. Omdat (psychische) klachten de meditatiepraktijk kunnen beïnvloeden en vice versa, nemen we echter vooraf graag even contact op om hierover af te stemmen.

Je betaling ontvangen we graag binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur.  Als je betaling is ontvangen, is je plaats gegarandeerd.

€ 155,00

Annuleringsvoorwaarden

In het geval je je aanmelding moet annuleren, ontvangen we graag direct bericht via email (info@presentmind.nl). Voor alle annuleringen gelden € 25,- administratiekosten. Bij annuleringen ontvangen tot 4 weken voor aanvang ontvangen 50% van de kosten retour. - Bij annuleringen die binnen 4 weken voor aanvang binnenkomen, is geen restitutie meer mogelijk. Het is wel mogelijk om in overleg, een collega in jouw plaats te sturen.Ik weet dat als ik bepaalde oefeningen, om welke reden dan ook, niet kan of wil doen, ik op geen enkele wijze verplicht ben deze te doen. Ik weet ook dat ik de begeleider niet verantwoordelijk kan stellen voor eventueel letsel als gevolg van deze oefeningen.

*

Ik ga akkoord met de bovenstaande voorwaarden schrijf me in voor

Mindfulness en trauma 23-11-2019 - 23-11-2019
.
Na ontvangst van je aanmeldingen ontvang je een bevestigingsmailtje met een factuur. Let op: pas als je betaling binnen is, is je plek in het programma gegarandeerd.