Aanmelding Inquiry workshop 2020

2-daagse intensive voor trainers op 10+11 januari 2020ja nee

Je betaling ontvangen we graag binnen 14 dagen na inschrijving. Als je betaling is ontvangen, is je plaats gegarandeerd.

€ 295,00 (vrijgesteld van BTW)

Annuleringsvoorwaarden

In het geval je je aanmelding moet annuleren, ontvangen we graag direct bericht via email (info@presentmind.nl). Voor alle annuleringen gelden € 25,- administratiekosten. Bij annuleringen ontvangen tot 8 weken voor de start van het programma worden kosten teruggestort (minus admin. kosten). - Annuleringen ontvangen tussen 8 en 4 weken voor aanvang ontvangen 50% van de kosten retour. - Bij annuleringen die binnen 4 weken voor aanvang binnenkomen, is geen restitutie meer mogelijk. Het is wel mogelijk om in overleg, een collega in jouw plaats te sturen. - Bij voortijdig stoppen van de module is geen restitutie mogelijk.Ik weet dat als ik bepaalde oefeningen, om welke reden dan ook, niet kan of wil doen, ik op geen enkele wijze verplicht ben deze te doen. Ik weet ook dat ik de begeleider niet verantwoordelijk kan stellen voor eventueel letsel als gevolg van deze oefeningen.

*

Ik ga akkoord met de bovenstaande voorwaarden schrijf me in voor

Inquiry workshop 2020 - 10-01-2020 tot en met 11-01-2020
.
Na ontvangst van je aanmeldingen ontvang je een bevestigingsmailtje met een factuur. Let op: pas als je betaling binnen is, is je plek in het programma gegarandeerd.