Aanmelding MBSR vervolgopleidingja nee
* NB. Invullen met “ja” hoeft je deelname niet in de weg te staan. Omdat (psychische) klachten de meditatiepraktijk kunnen beïnvloeden en vice versa, nemen we echter vooraf graag even contact op om hierover af te stemmen.

Voorafgaand aan het intakegesprek betaal je de eerste E 75. Bij toelating volgt een factuur voor de resterende E 2500, desgewenst te betalen in termijnen.

€ 75,00 (inschrijfgeld)
€ 2.500,00 (resterende opleidingskosten)

Annuleringsvoorwaarden

In het geval je je aanmelding moet annuleren, ontvangen we graag direct bericht via email (info@presentmind.nl). Voor alle annuleringen gelden € 25,- administratiekosten. Bij annuleringen ontvangen tot 8 weken voor de start van het programma worden kosten teruggestort (minus admin. kosten). - Annuleringen ontvangen tussen 8 en 4 weken voor aanvang ontvangen 50% van de kosten retour. - Bij annuleringen die binnen 4 weken voor aanvang binnenkomen, is geen restitutie meer mogelijk. - Bij voortijdig stoppen van de module is geen restitutie mogelijk.Ik weet dat als ik bepaalde oefeningen, om welke reden dan ook, niet kan of wil doen, ik op geen enkele wijze verplicht ben deze te doen. Ik weet ook dat ik de begeleider niet verantwoordelijk kan stellen voor eventueel letsel als gevolg van deze oefeningen.

* Ik ga akkoord met de bovenstaander voorwaarden schrijf me in voor MBSR vervolgopleiding - 05-10-2018 tot en met 06-04-2019.
Na ontvangst van je aanmeldingen ontvang je een bevestigingsmailtje met een factuur. Let op: pas als je betaling binnen is, is je plek in het programma gegarandeerd.