Verder met opleiding en training in mindfulness?

Bij ons kun je terecht voor mindfulnesstraining, retraites, voor je opleiding als mindfulnesstrainer, bijscholing en supervisie. Wij zijn ervaren opleiders met jarenlange staat van dienst.

Upcoming Events

01
Interpersonal Mindfulness: 8-weekse online training
Mindfulness in contact en communicatie: meer zicht op je handelen in relatie met anderen. In deze training beoefen je mindfulness zowel alleen als in tweetallen. Geschikt voor iedereen met meditatie-ervaring. Acht bijeenkomsten op maandagavond: online, met live begeleiding.
Start 28 oktober 2019, begeleiding Lot Heijke (aanmelding vogt nog).
02
Mindfulness supervisie opleiding
Geef je supervisie of zou je dat willen gaan doen? Present Mind biedt een nieuwe en eerste Mindfulness supervisoren opleiding aan. Voor trainers die veel ervaring hebben op het vlak van de beoefening en van het trainen, die als aanvullende vaardigheid supervisie willen leren geven. De opleiding is internationaal en begint in juni 2019.
Lees meer: Nieuwe Mindfulness supervisie opleiding, start 20-23 juni 2019
03
De vier levenskwaliteiten
Vriendelijkheid, compassie, vreugde en gelijkmoedigheid worden in de oosterse filosofieën gezien als eigenschappen die ondersteunend zijn op het meditatieve pad. Ze ontstaan direct of indirect vaak in de mindfulnesstraining, en iedereen kent ze. Maak in deze tweedaagse cursus kennis met verschillende soorten oefeningen om de vier levenskwaliteiten apart te versterken. Ze geven een andere dimensie aan je meditatie- en yogabeoefening, en kunnen veel inzicht geven. Lees meer over de 4 levenskwaliteiten, op 4 en 20 april 2019

Over ons

Present Mind biedt opleiding, training, retraites, workshops en individuele begeleiding op basis van, en over mindfulness. Voor het onderhoud van je eigen mindfulnessbeoefening. Of voor de verdere ontwikkeling van je trainerschap. Altijd ervaringsgericht en met een directe link naar je eigen oefenpraktijk.
Read more
crkbo_instelling_rgb

Agenda

6+20 april 2019
De Vier Levenskwaliteiten
20-23 juni 2019
Mindfulness Supervisie opleiding, start module 1
18-23 oktober 2019
Najaarsretraite: vijfdaagse Mindfulness stilteretraite
23 november 2019
Mindfulness en trauma


Je emailadres

Testimonials